Skovbrynet - den bedste beliggenhed

Se boligoversigt
  • 24 boliger
  • Nordisk stil
  • Tæt på natur, vand, by og oplevelser
Scroll ned og se mere
3 km til Værløse centrum
500 meter til sø
5 skoler i nærområdet

Den bedste beliggenhed

Ved Værløse, kun tyve minutter fra København, opføres Skovbrynet, som er 24 attraktive rækkehuse. Der er tale om arkitektegnede boliger i to etager mellem 102 og 128 kvadratmeter i klassisk, nordisk stil, der smelter smukt sammen med den omkringliggende natur.

I harmoni
med naturen

Invitér vennerne og servér et glas vin på terrassen og lad dem nyde det skønne landskab, de er omgivet af. I de varme måneder vil din terrasse fungere som et ekstra rum i din bolig, og nærheden til stue og køkken gør udeservering til en leg. De store vinduer ud mod terrassen skaber et spændende og harmonisk hjem, der binder ude- og inderum sammen. Selv med det store glasparti lukket, vil naturen strømme ind i din stue, og du kan følge årstidernes skiften fra din stue.

Boligtype B2
Boligtype B3
Boligtype D3
Boligtype D4
Boligtype C1
Boligtype CS

Bo i højeste
kvalitet

Gode gedigne materialer og tidløst design. Lamelparketgulv i egetræ med gulvvarme er gennemgående i alle opholdsrum og værelser. Køkken- og badinventar er i elegant grebsfrit design 2200 Next fra HTH. Der er i øvrigt generelt valgt en høj standard: F.eks. er armaturer fra Grohe og i bruseren er der linjeafløb og der er integreret en shampoohylde med lys. Alt i hårde hvidevarer er af mærket Siemens.

Gennemtænkte
planløsninger

Rækkehusene er tegnet i klynger med to til fire særegne boliger i hver. Der er grundlæggende tre typer med lidt varierende størrelser og med fire eller fem værelser.

Planløsningen er gennemført således, at du har opholdsafdeling i stueetagen med køkken, stue, gæstetoilet og entré. På 1. sal har du soveafdelingen med tre-fire værelser og bad.

Brochure Plantegninger Materialebeskrivelse

Ønsker du mere information
om Skovbrynet?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.I den lille lysningen skyder Skovbrynets unikke boliger op, nær det historiske og gotiske vandtårn, som pryder de omkringliggende arealer. Med vildt græs grænsende direkte op til din terrasse, får du den rå natur helt ind under huden.

Salget starter NU – skriv dig på interesselisten hvis du ønsker at være blandt de første, der modtager mere information om Skovbrynet.

Skriv dig på interesselisten
Home
44 68 20 55