Bastionshusene - den bedste beliggenhed

 • Dobbelthuse
 • 26 boliger
 • Tæt på natur, vand, by og oplevelser
Scroll ned og se mere
3 km til Værløse centrum
500 meter til sø
5 skoler i nærområdet

Den bedste beliggenhed

Laanshøj er et super lækkert område fyldt med stemning og miljø, hvor man virkelig mærker historiens vingesus. I kontrast til den tidligere flyvestations høje støj- og aktivitetsniveau emmer området i dag af fred og ro, og særligt fra Bastionshusene kan man nyde den fine udsigt til de store åbne vidder og den 2,5 km gamle landingsbane.

Nyd stilheden og naturen

Selvom København kun er 20 minutter væk opleves en ro, der hjælper dig til at slappe af og nyde omgivelserne. Der er på alle årstider helt fantastiske muligheder for udeliv i det skønne landskab lige uden for døren. Også masser af muligheder for at deltage i fælles aktiviteter som gå- og løbeture, cykling eller tennis på den nye tennisbane, der netop er etableret. Eller bliv en del af Laanshøjs Vinlaug, hvor der er mulighed for at have sin egen vinkælder og deltage i vinsmagning m.m.

1a
1b
2a
2b

Boligkvalitet i særklasse

Ud over gode gedigne materialer og tidløst design får du i Bastionshusene lige det ekstra, der hører til høj klasse, f.eks. parketgulve i eg med gulvvarme, køkken- og badinventar er i elegant grebsfrit design fra HTH og Miele hvidevarer. En anden detalje, der er med til at understrege fornemmelsen af noget særligt, er integreret en shampoohylde med lys.

Du vil sikkert også sætte pris på den integrerede carport og tagterrassen, hvorfra udsigten og/eller solnedgangen kan nydes.

Rummelighed både ude og inde

Der er god luft mellem Bastionshusene, hvilket giver rig mulighed for udsigt over området. Husene opføres som dobbelthuse med terrasse på tre sider, når vi medregner den integrerede carport, der også indbyder til anvendelse som overdækket terrasse.

Planløsningen er gennemført således, at du har opholdsafdeling i stueetagen med køkken, bryggers, stue, og et dejligt stort flot ”forældresoveværelse” med tilhørende bad og udgang til terrasse. På 1. sal har du tre gode værelser og bad samt adgang til en skøn tagterrasse.

Plantegninger

Ønsker du mere information
om Bastionshusene?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.  Bastionshusene opføres som unikke rummelige dobbelthuse på hver 167 kvm. Her vil du opleve en herlig glidende overgang mellem den private zone ved huset og den omgivende natur, og selv om du får alle de kvaliteter, der hører til en traditionel villa, slipper du med et minimum af havearbejde.

  ALT UDSOLGT ! 

  Kontakt os
  Home
  44 68 20 55