Højdedraget - moderne, unikke boliger

 • Egen carport
 • 38 boliger
 • Tæt på natur, vand, by og oplevelser
 • Indflytning november 2021
Scroll ned og se mere
3 km til Værløse centrum
500 meter til sø
5 skoler i nærområdet

Super beliggenhed i fredet naturområde

På Laanshøj, kun tyve minutter fra København, er opførelse af Højdedraget med 38 attraktive rækkehuse i fuld gang. Der er tale om arkitekttegnede boliger i to etager på mellem 116 og 136 kvadratmeter i klassisk, nordisk stil, der smelter smukt sammen med den omkringliggende natur.

Hyggeligt nærmiljø
direkte ud til de åbne vidder…

Laanshøj er et super lækkert område fyldt med stemning og miljø, hvor man virkelig mærker historiens vingesus. Fra både hus og terrasse er der fantastisk udsigt ned over det store fredede område og den tidligere landingsbane. I kontrast til den tidligere flyvestations høje støj- og aktivitetsniveau emmer området idag af fred og ro. Dette kombineret med det hyggelige nærmiljø gør Højdedraget til noget helt specielt.

1.1
1.2
2.1
2.2

Boligkvalitet i særklasse

Ud over gode, gedigne materialer og tidløst design får du i Højdedraget lige det ekstra, der hører til høj klasse, f.eks. parketgulve i eg med gulvvarme og køkken- og badinventar fra i elegant grebsfrit design fra HTH. En anden detalje, der er med til at understrege fornemmelsen af noget særligt, er den integrerede shampoohylde med lys.

 

I harmoni med naturen

Invitér vennerne og servér et glas vin på terrassen og lad dem nyde det smukke landskab, de er omgivet af. I de varme måneder vil terrassen fungere som et ekstra rum, og nærheden til stue og køkken gør udeservering til en leg. De store vinduer ud mod terrassen skaber et spændende og harmonisk hjem, der binder ude- og inderum sammen.

Plantegninger

Ønsker du mere information
om Højdedraget?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.  Fra din bolig i Højdedraget, får du naturen og de skotske højlandskvæg helt tæt på, når udsigten nydes fra terrassen en varm sommerdag. De grønne naturstier snor sig gennem landskabet og gør det nemt at fordrive tiden i godt selskab af historiske omgivelser.

  ALT UDSOLGT

  Kontakt os
  Home
  44 68 20 55