Et område skabt til den dynamiske familie

 • 5 byggefelter
 • 138 boliger
 • Forskellige hustyper og -størrelser
 • Første boliger indflytningsklar

Flyt ud til et aktivt liv

Laanshøj er som skabt til dig, der har en aktiv livsstil og elsker at komme ud i naturen. Fra dit hjem i Laanshøj spadserer, løber eller cykler du direkte ud i naturen. Hele området er bundet sammen af en masse små stier, fra hvilke du nemt kommer omkring i landskabet eller forbi søerne over til Værløse.

Dyrelivet på Laanshøj

På markerne kommer du forbi får og skotsk højlandskvæg. Måske er du også heldig at opleve et af de grønne markfirben, og fra det nærliggende Naturstøttepunkt Hjortøgaard har du mulighed for at komme på guidede familieture i naturen. Besøg også de nærliggende udsigtspunkter – Paradisbakke, Baunebakke og Eningshøj.

Se flere naturoplevelser

Fællesskab i højsædet

I Laanshøj er fællesskabet i højsæde. Her finder du fælleshuse og fællesfaciliteter – ligesom du vil opdage, at der i området er en udbredt kultur for at mødes, hygge og gøre ting i fællesskab.

Flyt ud til naturen i Laanshøj og bliv en del af det fællesskab, der skriver bydelens nye historie.

Flyt ud til historiske omgivelser

Laanshøj er navngivet efter en gammel bronzealderhøj og var fra 1909 et kaserneområde, hvor rekrutterne boede i telte, indtil de historiske bygninger, der stadig ligger på stedet, blev opført i 1910.

Den smukke gamle kommandantbolig kaldet Slottet ligger midt i Laanshøj og er nænsomt restaureret til ejerlejligheder. Gymnastikhuset, hvor tusindvis af soldater har trænet igennem tiden, vil også gennemgå en modernisering og kommer til at indeholde en række ejerlejligheder.

Ønsker du mere
information?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.  Området ved den tidligere flyvestation er omfattet af Furesø Kommune’s lokalplan nr. 122. Lokalplanen udlægger byggefelter til nybyggeri, som kan ses på kortet.

  CALUM har nu opført “Skovbrynet”, “Bastionshusene” og “Højdedraget”, som ses her på kortet til venstre. “Engmarken” er i fuld gang og klar til indflytning til december 2023.

  Der er alt udsolgt på de første tre felter – skriv dig på interesselisten hvis du ønsker at modtage nærmere information om det sidste felt “Engmarken”.

  Kontakt os
  Home
  44 68 20 55