Skovbrynet - super beliggenhed ved skov og sø

 • 24 boliger
 • Alt udsolgt !
 • Fælles el-delebil
 • Indflytningsklar
Scroll ned og se mere
3 km til Værløse centrum
500 meter til sø
5 skoler i nærområdet

Super beliggenhed ved skov og sø

Ved Værløse, kun tyve minutter fra København, opføres Skovbrynet, som er 24 attraktive rækkehuse. Der er tale om arkitektegnede boliger i to etager mellem 102 og 128 kvadratmeter i klassisk, nordisk stil, der smelter smukt sammen med den omkringliggende natur.

I harmoni
med naturen

Invitér vennerne og servér et glas vin på terrassen og lad dem nyde det skønne landskab, de er omgivet af. I de varme måneder vil din terrasse fungere som et ekstra rum i din bolig, og nærheden til stue og køkken gør udeservering til en leg. De store vinduer ud mod terrassen skaber et spændende og harmonisk hjem, der binder ude- og inderum sammen. Selv med det store glasparti lukket, vil naturen strømme ind i din stue, og du kan følge årstidernes skiften fra din stue.

Boligtype B2
Boligtype B3
Boligtype D3
Boligtype D4
Boligtype C1
Boligtype CS

Bo i højeste
kvalitet

Gode gedigne materialer og tidløst design. Lamelparketgulv i egetræ med gulvvarme er gennemgående i alle opholdsrum og værelser. Køkken- og badinventar er i elegant grebsfrit design 2200 Next fra HTH. Der er i øvrigt generelt valgt en høj standard: F.eks. er armaturer fra Grohe og i bruseren er der linjeafløb og der er integreret en shampoohylde med lys. Alt i hårde hvidevarer er af mærket Siemens.

Gennemtænkte
planløsninger

Rækkehusene er tegnet i klynger med to til fire særegne boliger i hver. Der er grundlæggende tre typer med lidt varierende størrelser og med fire eller fem værelser.

Planløsningen er gennemført således, at du har opholdsafdeling i stueetagen med køkken, stue, gæstetoilet og entré. På 1. sal har du soveafdelingen med tre-fire værelser og bad.

Delebil

Skovbrynet har sin helt egen el-delebil, der kun skal betjene de 24 boliger her. Bilen er allerede indkøbt og vil fra tid til anden kunne ses i området. Den vil gøre de kommende beboere mere mobile på en nem og billig måde – der er nemlig ingen, der skal tjene på brug af bilen. Den overdrages vederlagsfrit til ejerforeningen, der alene skal afholde de løbende driftsudgifter.

Brochure Plantegninger Materialebeskrivelse

Ønsker du mere information
om Skovbrynet?

Udfyld nedenstående formular og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.  I den lille lysning tæt ved fredskoven ligger  Skovbrynets unikke boliger, nær det historiske og gotiske vandtårn, som pryder de omkringliggende arealer. Med vildt græs grænsende direkte op til din terrasse, får du den rå natur helt ind under huden.

  ALT UDSOLGT !

  Kontakt os
  Home
  44 68 20 55